tiistai 4. kesäkuuta 2013 | 11.15

Maxille maxia

Kovasti en harrasta näitä "Outfit of the Day" aka ootd -kuvia, mutta ajattelinpa tehdä poikkeuksen....

Maximekot on nyt kovaa huutoa. Viime kesänä hankin itselleni ihka ensimmäisen maxi-mekon, johon olen edelleen hyvin kovasti rakastunut. Se on ihanan kevyt päällä ja siinä on mukava hengata. Tämä oli myös mun party-look, kun viime perjantaina mentiin sinne 1 -vuotissynttäreille:

Mekko: Evans.co.uk
Hankin mekon viime vuonna evans.co.uk -nettikaupasta, ja se oli häämatkamekoksi ajateltu. Ja kovassa käytössä se oli sielläkin:


Tänä keväänä olenkin miettinyt satsaamista myös toiseen maximekkoon, mutta en ole vielä uutta minua miellyttävää löytänyt. Kunnes rakastuin "I am Peppi" -blogissa nähty Ivana Helsingin aivan superihana Nadine -mekko:
Kuva kopsattu http://shop.ivanahelsinki.com/ -sivulta
Jos tätä mekkoa saisi suuremmassa koossa, kuin 42, niin se olisi mun. Samoin tein... Ehkäpä mä Lontoosta onnistun bongaamaan itselleni jotain kivaa uutta! Ihanaa, enää 1,5 viikkoa ja sit mennään!!!

Rakkaudella, 
Elisa

Ps. arvatkaas tuliko lomakuume noita häämatkakuvia selaillessa?!?!?

2 kommenttia:

  1. Mä oon kovasti etsiny itelleni maxia, mutta joko kaikki on kamalan kalliita tai sitten malli ei miellytä silmää (ja koot loppuu sinne 42, varsinkin edullisissa). Äsken sovitin kaupassa yhtä, josta tykkäsin todella kovasti ja hintakin oli todella edullinen, mutta selän joustavan kohdan yläreuna jäi lepattamaan irti ihosta tavallaan ihan kuin jonkinlaisena röyhelönä. Edestä oli ihan unelmahieno, takaa täys painajainen... :)

    VastaaPoista
  2. Upea mekko! Ja kaunis rusketus. :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä