maanantai 10. kesäkuuta 2013 | 11.21

Lintsifun!

Lauantaiaamuna korkkasimme koko perheen voimin Linnanmäkikauden. ERTO järjesti 40 -vuotissynttäriensä kunniaksi kaikille jäsenilleen yksityistilaisuuden, joten meillä oli mahdollisuus nauttia Lintsifiiliksestä jo aamu kymmenestä alkaen. Luulin, että jonotukselta oltaisiin selvitty yksityistilaisuuden siivellä, mutta ei ihan toiminut. Kaikkiin suosittuihin laitteisiin oli aika kovat jonot. Mutta toisaalta luulen, että iltapäivällä jonot olisivat olleet kaksinkertaiset - sen verran hyvä keli meillä oli!

Tässä vähän fiilistelyjä lauantailta:


Kyllä vaan on Linnanmäki ihan huisa paikka, siellä tulee hyvälle tuulelle näin aikuisenakin! Joskaan kaikista laitteista ei enää selviä ilman pahaa oloa. Ei taida olla kieputukset enää vanhaa varten. Meidän 10 -vuotias varhaisteini olisi kyllä halunnut pyöriä joka laitteessa, mutta aikakin loppui lopulta kesken.

Isoin aika me TUHLATTIIN Kyöpelinvuoren Hotellissa (ent. kummitusjuna). Voi pettymys mikä kökkö koko vehje oli. Jono laitteeseen kesti melkein 45 minuuttia, ja ei kyllä ollut jonotuksen arvoinen. Noidat oli hyvin tehty, mutta ajoitukset kaikille "pelotuksille" olivat pielessä ja jotenkin jokainen eri kohta oli liian irtonainen. Siitä ei saanut kivaa kokonaisvaikutelmaa. En siis suosittele vempainta, ikävä tuli vanhaa kunnon kummitusjunaa...

Onneksi vanha Vuoristorata on ja pysyy, se on kyllä ihan paras!!!


Mikä on sun lempparilaite Lintsillä?Muksaa alkanutta viikkoa!

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä