lauantai 2. helmikuuta 2013 | 10.43

Tunnustus


Minä, Jade ja Soturi saimme tällaisen tunnustuksen jo joskus marraskuussa Meeriltä, joka löytyy "Tatsutan tassuttelijat" -blogin takaa. Meeri on ollut meidän Soturin yksi "kasvattiemoista" silloin kun tämä oli pieni. Meerin äiti on koratien yksi virallisista kasvattajista, ja heillä on perheessä säännöllisesti ihania pieniä kissavauvoja. Ja muutama vakioasukki tietysti kanssa. Meeri kirjoittaa omassa blogissaan tosi kivasti heidän koratperheen elämästä, käykääs kurkkimassa - siellä on paljon kuvia ja stooreja just nyt ihan mahti-iässä olevista koratvauvoista!

Tämä tunnustus menee näin:Tunnustuksen saajan:
 1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
 2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
 3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
 4. Kertoa kahdeksan asiaa itsestään
Koska Meeri antoi tämän tunnustuksen sekä minulle, että kateille, tässä kahdeksan asiaa meistä :D

Elisa:
 1. Kausiharrastaja. Kaikki harrastukset kulkee kausittain, oikein pysyvyyttä harrastustoimintaan en ole löytänyt. Bloggaus taitaakin olla tällä hetkellä pitkäaikaisin harrastukseni. Kuntosalin jäsenenä olen ollut jo 5 vuotta, mutta sitä ei voi kovin säännölliseksi harrastukseksi kutsua, kun se vaatisi sitä säännöllistä jäsenyyden käyttämistä... :P
 2. Isäni halusi nimetä minut Inkeriksi.
 3. Rakastan matkustelua. Haluaisin matkustella aina vaan. 
 4. Kasvatan chiliä. Meillä on kotona aina chiliä kasvamassa, joskin nyt talven aikana olen joutunut hyvästelemään aika monta kasvia, kun ovat kuolleet pimeyteen. Meillä on chiliä lähes jokaisessa ruoassa.
Jade:
 1. Toinen nimeni on Kusitiina. Tykkään lurautella kivoihin pehmeisiin paikkoihin, kuten sohvatyynyille ja sänkyyn. Jostain syystä muut eivät tästä tavasta kauheasti välitä.
 2. Kun synnyin, minua luultiin pojaksi. Alkuperäinen nimeni olikin Jimi, ennen kuin viikkoa myöhemmin sain uuden, vähän "naisellisemman" nimen.
Soturi:
 1. Ensimmäinen oma kotini oli täynnä kivoja johtoja, jotka kävin tylsyyksissäni puremassa poikki. Kyseisen kodin aikuiset eivät tästä tykänneet, ja halusivat minusta eroon mahdollisimman pian, kuolemantuomio oli minulle jo annettu. Ennenkuin Elisa pelasti minut piikiltä ja otti minut omakseen.
 2. Minulla(kin) on vauvakuume. En vaan voi saada vauvoja, joten hoivaan pieniä pehmoleluja ruokkimalla ja nukuttamalla niitä. Niissä on kova työ, kun niitä joutuu roudaamaan ympäri kämppää, kun ei ne itse liiku.
<3 Rakkaus Mäkkärin pehmoleluihin <3
Seuraan niin montaa blogia, jotten osaa laittaa ketään paremmuusjärjestykseen. Osoitankin tämän tunnustuksen teille kaikille, jotka tämän haluavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä