maanantai 4. helmikuuta 2013 | 14.41

Viemisiä pienelle prinssille

Ystäväni sai pojan joulun välipäivinä. Eilen pääsimme vihdoin tätä pientä ihmettä tapaamaan, kokoonnuimme kaveriporukalla Vantaalle ystävän kotiin viettämään mukavaa iltapäivää. Samaisen kaveriporukan kanssa olemme tunteneet osan kanssa jo yläasteelta 20 vuoden takaa, mutta tiiviimpi kaveriporukka meistä kasaantui lukiossa ('96-'99). Mukaan on tullut 15 vuoden aikana siippoja ja lapsia. Eilen tunnelma olikin aika ihana, kun mukana oli liuta pienia nauravaisia, sekä vanhat ystävät jo pian vuosikymmenten takaa... Mikä rikkaus onkaan se, että nämä ihmiset ovat elämässämme, vaikka emme enää ehdi tavatakaan kun muutaman kerran vuodessa.

Tässä omin käsin tehtyä pienelle prinssille:

Pipon malli Novita Talvi 2012 -lehdestä (muistaakseni), tumput on modifioitu aikaisemmin-
kin käyttämästäni ohjeesta **täältä**
Mallina sai toimia tämä liikkis nalle, livemallia kun ei ollut kuvaustilanteessa käytettävissä.
Pipon tähtikuvio toistuu lapasessa.
Aika monestihan poikavauvalle annetaan jotain "söpöä vaaleansinistä", ja tytöille vaaleanpunaista. Mutta koska en yhtään pidä vaaleansinisestä, ja en oikein löytänyt kivan sävyistä sinistä pehmolankaa, päätin tehdä tällaiset neutraalit vaaleat asusteet. Ostin alunperin sekä beigeä että vaaleaa lankaa, mutta koska se oli yksinään niin kovin ohutta, neuloin nämä tuplalangalla molempia värejä käyttäen. Lopputulos oli mielestäni kivan eläväinen. Neuloin nämä puikoilla nr 3, hatussa 80 silmukkaa, ja lapasissa 40s.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloiset myssy ja lapaset. :) Tuollaisten tekeminen on itselle rakettitiedettä, joten tyydyn ihastelemaan teidän taitavien neulojien aikaansaannoksia. :)

    Sinulle on tunnustus/haaste blogissani. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Gwenndelin - minusta on ihana silloin tällöin ottaa kutimet käteen ja tehdä jotain kivaa. Jos jotain on pakko tehdä, niin siitä häviää heti se mielekkyys. Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä