keskiviikko 21. marraskuuta 2012 | 20.48

Rapakuntoisen kunnonkohotushaaste.

Liityin kunnonkohotushaasteeseen, jonka järjestää paikallinen Herbalife -ryhmä. En ole noista pirtelöistä niin perustanut, mutta kiva on päästä tekemään edullisesti jotain ryhmäaktiviteettia, jossa motivaattorina on tiimin lisäksi palkinto! Viime keväänä olin mukana painonpudotushaasteessa, mutta siitä putosin pois kaikkien kiireiden vuoksi. Mutta tämän ajattelin voittaa.Niinpä julistan täällä itselleni kunnonkohotushaasteen - minä voitan tuon ryhmän kolme muuta naista tässä kisassa! Kisan voittaa siis se, joka saa eniten pisteitä. Pisteitä tulee ainakin seuraavista osa-alueista:

  1. Kuntotestin tulosten parannus
  2. Lihasmassa kasvaa eniten (kehonkoostumusvaa'an mukaan)
  3. Rasvaa palaa prosentuaalisesti eniten (kehonkoostumusvaa'an mukaan)

Tänään oli tapaamisen ensimmäinen kerta, ja meillä oli tuo kuntotesti. Tarkkoja lukuja en muista, mutta tässä suunnilleen tämän rapakuntoisen daamin tulokset:

  • "Edestakaisin" -juoksu, jossa 5m välein kosketaan viivaa, aikaa 1min = 20 kosketusta
  • Punnerrukset 30s = NELJÄ!? (<== hippasen tarttis käsitreeniä..)
  • Vatsalihakset 30s = 10 istumaannousua
  • Portaiden juoksu, portaat ylös-alas 2 kertaa = 47 sekuntia, pulssi 184

Nämä tulokset ovat niiiiin onnettomia, että tästä ei voi kun nousta. Myös paino oli niin kamala, että enpä ole koskaan painanut näin paljoa. Katsotaan mitä ensi viikon tulokset tuovat tullessaan!

TSEMPPIÄ MINULLE!! Ja kaikille muille, jotka saman aiheen kanssa painivat. Tässä vielä kuva minusta nyt isoimmillani. Eipäs olekaan, kun kuvien tallennustila loppui blogissa kesken. Selvittelen mitä voin tehdä, ja lisään kuvia sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä