perjantai 24. lokakuuta 2014 | 13.00

Toinen hääpäivä

Vietimme syyskuussa (siis jo melkein 2kk sitten) toista hääpäiväämme. Ensimmäinen hääpäivä vietettiin Naantalin ja Turun suunnalla. Tänä vuonna mieli teki jälleen lähteä reissulle, mutta budjettisyistä kaikki reissuhaaveet jäivät haaveiksi. No, olihan meillä takana ikimuistoinen lomamatka Kreikassa ja olimme juuri palanneet ihanasta Irlannista.

Ihan kotona emme kuitenkaan halunneet hääpäiväämme viettää, jotain spesiaalia oli pakko keksiä. Aluksi ajatuksena oli käydä vaan jossain syömässä, mutta lopulta päätös dinneristä ja hotelliyöpymisestä kruunasi suunnitelmat! Pääsisimme sittenkin pienelle matkalle, vaikkakin vain parinkymmenen kilometrin päähän kodistamme! Miniloma, mikä miniloma!

Kun päätös minilomasta oli tehty, varasin meille Finskin pisteillä huoneen Klaus K:sta 6.-7.9. Saimme vielä melko edullisen upgraden, johon päätin tarttua. Pientä luksusta siis tähänkin reissuun! Melkein nauratti, että niin me vaan persaukiset asustellaan hienoissa hotellihuoneissa monia kertoja kuussa (vs. Irlannin hotellihuoneemme)..

Päivämme alkoi visiitillä Linnanmäelle. Olemme ihan ensitapaamisestamme alkaen käyneet joka vuosi yhdessä Linnanmäellä ajamassa Vuoristoradan ympäri. Se on sellainen meidän perinnejuttu. Tällä kertaa kyyti tosin tuntui vatsanpohjassa vähän enemmän, lienee johtuneen pienestä kyytiläisestä.. En tiedä olisinko enää periaatteessa saanut edes mennä koko Vuoristorataan, mutta meninpä kuitenkin.


Lintsin jälkeen tallailimme hissukseen kohti keskustaa ja pysähdyimme Sandron terassille drinksuille. Mies halusi kaljaa ja minä nautiskelin yhden Virgin Maryn (NAM!).


Kuten varmaan pitkäaikaisimmat lukijat tietävätkin, me olemme miehen kanssa suuria meksikolaisen ruoan ystäviä. Niinpä ehdotukseni mennä illalliselle "moderniin" meksikolaisravintola Patroonaan sai heti vihreää valoa. Olin varannut meille pöydän seitsemäksi, joten pieni tovi saatiin tappaa aikaa myös hotellilla ennen illallista.


Patrona on kyllä mahtava ravintola, ruoat ovat maukkaita, ja 5 ruokalajin tasting menu oli ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! Tuona iltana saimmekin jostain syystä maistaa 6 eri ruokalajia, emmekä olleet siitä ollenkaan pahoillamme! Ravintolaan kannattaa muuten aina tehdä etukäteisvaraus, sen verran pieni ja suosittu se on. Monta porukkaa käännytettiin ovelta juurikin siitä syystä.

Tässä joitain makupaloja illan menusta:
Illallisen jälkeen teimme vielä pienen kävelylenkin Punavuoressa ja pysähdyimme drinksuilla Kokomo Tikibaarissa. Sielläkin oli kyllä kiva saada drinkkilistalta oman valinnan mukainen drinksu kohtuuhintaan alkoholittomana!
Miehellä olisi varmaan ollut tässä vaiheessa meno päällä, mutta selvin päin olevan vaimon silmäluomet alkoivat painaa sen verran vahvasti, että lähdimme hotelliin huilimaan.

Oli kaikin puolin ihana miniloma, tällaisia pitäisi kyllä muistaa järjestää myös tulevaisuudessa.. Viimeistään sitten seuraavana hääpäivänä <3


2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää ja kuulostaa. Klaus k on kyllä unelma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä ihanaa luksusta! <3 Aamiaisen osalta vähän harmitti, kun oli kaksi eri vaihtoehtoa. Olisi tietty halunnut kokeilla molemmat :P

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä