perjantai 7. maaliskuuta 2014 | 18.22

TGIF!

Onneksi on perjantai!

Tiedättehän sen tunteen, kun töissä on kiire, pomon jutut kiristää ja päivän päätteeksi takki on tyhjä? Sellainen on minun viikkoni ollut. Ja siitä johtuu tällä kertaa blogin uneliaisuus. Kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka, mutta olen vaan yksinkertaisesti ollut laiska. Kun tuijottaa koneen ruutua 8h päivässä ja käy kierroksilla, ei enää tee mieli avata konetta iltasella.

Kohta painun (kaupan kautta) kotiin ja yritän saada nämä kierrokset rauhottumaan. Viikonloppuun kuuluu rentoutumista, 8 -vuotissynttäreitä, ulkoilua ja mahdollisesti vähän käsitöitä. Ehkäpä saan aikaiseksi pari postausta tännekin :)


Chilikausikin on taas alkamassa. Talven yli talvehtineet kasvit ovat alkaneet kukkia jo vauhdilla. En tänä vuonna onnistunut tappamaan yhtään chiliä, joten olen aika fiiliksissä. Toivottavasti satoa tulee yhtä paljon kuin viime vuonnakin!!

Tällä viikolla chiliperheeseen liittyi myös kaksi uutta mielenkiintoista tulokasta! Chiliä ruukkuun ja toivottavasti lautaselle -blogin Jozpe mainosti blogissaan tyrkyllä olevia taimia. Luonnollisesti olin heti käsi ojossa, kun kyse on chileistä - ja kävin hakemassa taimet kotiin.

Kyseessä on pari vähän erikoisempaa lajiketta, ennestään meillä oli kotona 4 eri lajiketta. Pari uutukaista sopii joukkoon loistavasti.


Tässä vielä uusien tulokkaiden tiedot:

 • Aji Charapita (C. chinense) perun viidakosta pari vuotta sitten poimituista siemenistä kasvatettu villichili
 • Antillais Caribbean (C. chinense) caribialta kotoisin oleva habanero-tyyppinen lajike


Arvatkaas odottaako chilifani innolla millaista hedelmää nämä tekevät?!

Ihanaa viikonloppua!

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

 1. Mulla oli hyvin samanlainen fiilis työpäivän jälkeen eilen... ihan kauhea kiireviikko, ei todellakaan tehnyt mieli edes avata konetta enää illalla. Mutta onneksi nyt viikonloppuna saa rentoutua ja jaksaa bloggaillakin. :) Ja lisääntynyt valo + keväinen sää auttaa jaksamaan töissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä pitenevien päivien valossa on taikaa! :)

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä