torstai 21. maaliskuuta 2013 | 7.30

Top 10, tyttöjen nimet

Jatketaas taas **top 10** haasteella. Tällä kertaa vuorossa tyttöjen nimipohdintaa, tässä mun lempparikymppi satunnaisessa järjestyksessä:


1. Isla

Kaunis nimi, joka on pyörinyt mielessä jo pitkään. Kansainvälinen nimi, mutta kuitenkin helppo lausua suomeksi.

2. Olivia

Varmaan yksi Suomen tämänhetken suosituimmista nimistä. Mutta kaunis nimi siitä huolimatta. Tämä sointuisi kivasti mun edesmenneen isän Olavi -nimeen. Miltäs kuulostas Isla Olivia? Top viidessä tämäkin nimi viime vuosina.

3. Sara

Sara on kans ollut aina kaunis nimi mun mielestä. Kovasti pidän tästä myös.

4. Sofia

Myös yksi suosituimmista tyttöjen nimistä. Vuonna 2011 se oli kaikkein suosituin nimi, enkä ihmettele miksi.

5. Silja

Silja on tosi kaunis, sointuva nimi. Miehen siskontytön nimi on Silja, joten tämä nimi on laskettu pois potentiaalisista tyttären nimistä, mutta sijoittuu ehdottomasti top 10 lemppareiden joukossa.

6. Jenna

Jennasta tulee vähän mieleen Apulannan biisi, mutta nimi on aina ollut mieleen.

7. Kaisla

Salkkareihin tuli pieni Kaisla-tyttö jokin aika sitten. Siinä ihastuin tuohon nimeen.

8. Laura

Ajaton, kaunis nimi, toimii ulkomailla ja Suomessa :)

9. Mette

Tosi kiva nimi, mutta onko liian norjalainen?

10. Nelli

Tykkään.


Mistä se johtuu, että tyttöjen nimiä on niin paljon helpompi keksiä tällaiseen?


2 kommenttia:

 1. Niinpä. Mullakin oli jo vuosia ennen pojan syntymää tytön nimi ihan prikulleen tiedossa, vaan poika tuli ja aikamoinen mietintä piti käydä. Halusin erikoisemman nimen, ei niin yleisen, että esimerkiksi samalla luokalla olisi useampi saman nimistä. Tykkäsin Onni nimestä todella kovasti, mutta se tuntui olevan kovin suosittu muidenkin mielestä ja lovuttiin ideasta :) Noh, tällä hetkellä tiedän 5 kpl viimevuonna syntyneitä pikkuisia Onni-poikia ja tää meidän kotipaikkakaan ei mikään järin suuri ole.
  Kaisla on kaunis nimi. Ehdottomasti minunkin tyttönimien TOP vitosessa. Ystäväni toki ilmoitti jo muutama vuosi sitten, että jos hän joskus saa tytön tulee sen nimeksi Kaisla, eikä sitä näin ollen saa kukaan ottaa käyttöön ennen häntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ainoastaan naisilla voi olla tapana "varata" joku nimi omalle lapselleen!! Miehet varmaan nauraisivat meidät pihalle, jos kuulisivat.. Minulla on myös tuttavapiirissä yksi kaveri, joka on jo ajat sitten ilmoittanut, että Sara -nimi on varattu hänelle siihen, jos saa joskus tyttövauvan :) Toisaalta, jos on joku nimi, josta tykkää paljon, niin olisi se sitten harmi, että lähipiirissä joku ehtii sen ottamaan ensin. Me naiset!! :D

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä