maanantai 16. joulukuuta 2013 | 19.30

Juhlat. Ja juhlien jälkeen.

Juhlia on ihana laittaa. On ihanaa saada koti siistiksi, sytyttää kynttilät ja kattaa pöytä kauniiksi. On ihanaa miettiä tarjoiluja ja valmistautua ystävien visiitille.


Bruschetta pestolla, parman kinkulla ja cannelope -meloonilla. Rustiikkinen patonki ostettu valmiina ja päälle raastettu aavistus parmesan -juustoa.
Maa-artisokka bruschetta, jossa aurinkokuivatuista tomaateista tehty "pesto", rucolaa ja granaattiomenaa.
Perinteinen bruschetta tomaatista, valkosipulista ja basilikasta.
Juhliminen on ihanaa hyvässä seurassa. Nauru raikuu ja keskustelu käy kiivaana. Glögi, viini ja olut virtaavat huomaamatta.

Ainoa ikävyys juhlissa on se, että ne loppuvat jossain vaiheessa. Juhla muuttuu väsymykeksi, huonoksi oloksi ja ihan järkyttäväksi sotkuksi ja lasikaaokseksi.

Meillä oli ihan huikeen hauska lauantai-ilta kahden kaveripariskunnan kera. Se näkyy ja tuntuu vielä näin maanantainakin.

Kuka tulisi siivoamaan viikonlopun hauskuuden merkit pois?Rakkaudella,
Elisa

4 kommenttia:

 1. Niin totta. :) Mutta pääasia on, että teillä oli hauska ilta, ja tarjoilut näyttävät kyllä erittäin hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, parempi kauhea sotku ja hauska ilta kuin siisti koti ja tylsät pileet :)

   Poista
 2. Ahahaa, mahtavaa! Mä salaa nautin myös siitä vaiheesta juhlia, kun vieraat on lähteneet tai lähtemäisillään, raivataan suurimmat saastat pöydiltä ja voi käpertyä sohvalle kuuntelemaan tiskikoneen vaimeaa jumputusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vieraat lähtivät vasta siinä kolmen maissa yöllä, ei todellakaan tullut edes mieleen alkaa silloin siivoamaan. Ja niinhän siinä kävi, että sotkuja ei saatu kerättyä vielä sunnuntainakaan....

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä