torstai 19. joulukuuta 2013 | 14.55

Brunssilla Trattoria Sognossa

Viime lauantaina olin kahden ystävättäreni kanssa brunssilla Trattoria Sognossa Töölössä. Kyseessä ei siis ollut meidän perinteinen Brunssipiiri, jonka kanssa olemme testailleet kaupungin brunsseja (mm. Mille Mozzarelle, Sandro, Flada13).

Trattoria Sogno yllätti varsin positiivisesti miljööllään, ravintola oli kaunis, kodikas ja rauhallinen. Ilmapiiri oli rento ja hyväntuulinen kylmänä pakkaslauantaina.


Innostuin kovasti eteen tuodusta ruokalistasta, kaikki näytti todella herkulliselta! Brunssimenussa oli kaksi vaihtoehtoa: liha ja kala. Sen lisäksi sai valita pienempiä annoksia "side orders" menun lisäksi. Minä ja toinen ystäväni valittiin liha-annokset, ja kolmas meistä kalan.

Menu kuulostaa hyvältä ja runsaalta, eikös?

Lisäksi brunssi sisälsi tuoremehun (appelsiini tai omena) sekä kupin erikoiskahvia, tavallista kahvia tai teetä.

Ruoka tarjoiltiin pöytään vain n. 10 minuuttia tilaamisen jälkeen hauskalla puutarjottimella (taisi kyllä olla vaneria, mutta näytti hauskalta). Ruoan tulo kesti n. 10 minuuttia, joten hitaudestakaan ei voi ravintolaa syyttää.

Alku vaikutti lupaavalta, mutta vähän kyllä petyimme kun kävimme lautastemme kimppuun..Kuten kuvasta näkyy, kaikki listan tuotteet olivat aika tiiviisti tuupattu lautaselle. Tuntui, että kaikki oli kasattu vähän hujan hajan ja sikin sokin. Ja ei tuo asettelu ainakaan minun mielestäni ole sieltä kauneimmasta päästä.

Lihat ja makkarat olivat hyviä, mutta tuosta olisi kyllä hyvin voinut karsia osan pois. Brunssin kanssa tarjottiin myös mansikkajogurttia ja mysliä, sekä pannacotta-jälkkäri. Jota me kaikki luulimme ensin munakokkeliksi. 

NAM?Kaikkien mielipide oli yhteinen: tämä oli sellainen "ihan kiva" brunssi. Paikasta annamme 10 pistettä ja papukaijamerkin, mutta ruoka ainakin brunssilla oli vähän blah.

Tässä vielä faktat, plussat ja miinukset:


Brunssin hinta: Kalamenu 16€ / Lihamenu 18€
Brunssi tarjoillaan lauantaisin kl 11-14
Pöytävaraus lienee hyvä tehdä, mutta ainakin viime lauantaina sinne olisi mahtunut hyvin ilman varaustakin.

Plussaa:
Miljöö oli ihana
Kiva tunnelma
Rauhallinen paikka, pöytiintarjoilu

Miinusta:
Annos oli pettymys: liikaa tungettu samalle lautaselle, maut vähän pliisuja
Santsikuppi teetä maksoi 3,50€!?!?
Jälkkäristä iso miinus, maku oli ok, mutta ulkonäkö munakokkelimainen :DMihinköhän kannattaisi mennä seuraavaksi? Vähän joku vilautti ajatusta Midhillistä, ehkäpä tammikuussa siis sinne :)

Missä on sinun lempparibrunssisi?

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä