torstai 7. toukokuuta 2015 | 17.23

Vauvakuplassa (-koomassa)

Heipsansaa kaikille, elossa ollaan edelleen!

Paskabloggaaja tässä hei, enpä ole sitten tammikuun jälkeen paljoa ehtinyt / jaksanut blogimaailmassa hengata. Aikaa ja energiaa ei vaan ole ollut avata tietokonetta ja tulla tänne näpyttelemään. Mutta kaikki on varsin hyvin ja ihanasti täällä.

Tässä ihan lyhyt kooste viimeisten kuukausien kohokohdista:

Äitiyslomani alkoi 20.1., josta nautin täysin siemauksin. Joskin loppuraskauden vaivat, kuten järkyttävä närästys, rannekanavaoireyhtymän mukanaan tuoma sormien tunnottomuus, väsymys ja itkuisuus vähän häiritsivät.Minulle järjestettiin huikeat vauvakutsut 31.1.2015, mukana oli iso lauma rakkaimpia ystäviäni. Onnen kyyneliä valutettiin useampi, syötiin ja naurettiin. Muistoksi sain upeimman vaippakakun, jonka olen ikinä nähnyt.


21.2. otimme ystäväni kanssa viimeisiä raskauskuvia. En ole niitä vielä saanut, joten julkaisen niitä sitten myöhemmin.


Maanantaiaamuna 23.2., kaksi päivää ennen laskettua aikaa käynnistyi synnytys, ja tyttäremme tuli maailmaan hurjalla vauhdilla: kolmen maissa alkoi supistukset, ja kl 8.38 pieni prinsessamme oli maailmassa.

Tyttäremme syntyi täysin pistein imukupilla avustettuna, ja vastoin kaikkia odotuksia, raskausdiabetesvauvamme oli pikkiriikkinen, vain 2970g ja 47cm.Sairaalassa vauvan sokereita seurattiin pari päivää, ja asustimme synnytyslaitoksen perhehuoneessa kolme päivää; kotiin pääsimme torstaina 26.2.


Maaliskuussa talonyhtiössämme alkoi putkiremontti, ja muutimme evakkoon äitini naapuriin maaliskuun puolivälissä. Asuntomme on pieni kaksio, joten tiiviisti asumista on päästy treenaamaan. Kämpässä on sauna, josta ainakin kissat ovat nauttineet täysillä.


Tyttäremme nimijuhlaa vietettiin 12.4., johon kutsuimme perheenjäsenten lisäksi lähimmät ystävät ja vauvan kummit.Pieni maailmamme mullistanut prinsessa on nyt jo 10 -viikkoinen. Aika on mennyt huikealla vauhdilla, eipä tässä ole oikein muuta ehtinyt tehdä kuin ihmetellä tätä kaunista ihmistä.


Toivottavasti pääsen taas pian tänne kirjoittelemaan. Tällä hetkellä tyttö ei nuku kunnolla päiväunia, muuta kuin vaunuissa liikkeessä. Niinpä päiviin ei paljoa jää tietokoneiluaikaa, ja nekin pienet vapaahetket menee päiväaskareiden parissa - blogi on tällä hetkellä toissijainen juttu. Siihen saakka, voitte kurkkia menoamme instagramissa (linkki sivun oikeassa laidassa).

Ihanan aurinkoista loppukevättä ja alkavaa kesää!

3 kommenttia:

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä