tiistai 13. tammikuuta 2015 | 10.22

Seli seli!

Heipparalla piiiiiiitkästä aikaa! Luova blogitauko on venähtänyt pitemmäksi kuin ajattelin, vaikka en taukoa niin suunnitellutkaan. Pimeys, väsymys ja kaikki siltä väliltä johti siihen, että koneen näpyttely ei vaan ole töiden jälkeen ole kiinnostanut pätkääkään.

Joulu sujui mukavan rauhallisesti, käytiin aattona miehen siskon luona syömässä ja ihmettelemässä joulupukkia ja sukulaislasten riemua. Muuten pyhät sujuivat kotosalla, ei oikein ole ollut energiaa tehdä yhtään mitään.


Uusi vuosi vaihtui tänä vuonna minun osaltani nukkumalla, en jaksanut valvoa edes puoleen yöhön. Mies ja hänen tyttärensä kävivät jossain katsomassa raketteja, kun minä ja katit vedeltiin sikeitä.


Vauva voi oikein hyvin, vatsassa asustaa melko rauhallinen tyyppi. Tasaista muljuntaa tuntuu, mutta vielä ei ole yhtään kipeää iskua tullut. Ihmeellistä ajatella, että huomenna tulee jo 34 raskausviikkoa täyteen!!

Hankinnat on kotona jo pitkälti tehty, vain muutamia pikku juttuja on enää hommattavana. Tuo vauvatarvikemaailma on kyllä ihan yhtä mahdoton, kuin oli häätarvikemaailmakin: lista kaikesta houkuttelevasta tilpehööristä tuntuu olevan loputon. Ja näin ensikertalaisena tuntuu niin kovin hankalalta osata valita tuolta vauvatarvikemaailmasta ne tavarat, joita oikeasti tarvitsee...

Vaatteita olen saanut niin paljon, että uusia vaatteita en ole juurikaan voinut ostaa. Tuntuu jo nyt, että vauvalla on enemmän vaatteita, kuin meidän loppuperheellä yhteensä. Ei varmaan pikku tyyppi ehdi pitää kaikkia vaatteitaan, ennen kuin kasvaa jo niistä ulos.


Mammalomaan on enää tasan viikko aikaa! Uskomatonta ajatella, että tämän vuoden osalta nämä duunit on ihan kohta taputeltu.. Jännää!

Katsotaan, jos kirjoitusmotivaatiokin tässä taas nostaisi päätään, ja pääsisin takaisin jonkinmoiseen bloggausrytmiin.

Ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille, jotka vielä tänne eksytte!! <3


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumiset ja erityisesti se, että kaikki on hyvin :) Mukavaa viimeistä työviikkoa ja valmistautumisen aikaa muutenkin! Mulla tämän jälkeen vielä edessä yks kokonainen työviikko ja sitten vapaille. Vihoviimeiselle sunnuntaillekin tietenkin vielä tuli työmeno, eli viimiseen asti pitäisi jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sullekin viimeisiin päiviin, vähiin käy ennen kuin loppuu! :)

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä