maanantai 18. maaliskuuta 2013 | 13.38

top 10 - lempparisarjat

Piiiitkästä aikaa **TOP 10 -haasteen** pariin. Tällä kertaa aiheena lempparisarjat.

Mä olen oikea tv-possu, tykkään kattella telkkaria vähän liikaakin. Ja addiktoidun helposti typeryyksistä. Ennen häitä kaikki hääohjelmat piti selata läpi, ja on sitä oltu addiktoituneena vaikka millaisiin realitysarjoihin. Tässä poikkileikkaus mun tämänhetkisiin lemppareihin (satunnaisessa järjestyksessä):

1. Grey's Anatomy. 

Itken melkeen joka jaksossa. Olen kattellut jo kaikki jenkeissä esitetyt jaksot netistä, kun en ole malttanut odottaa jaksojen tuloa tv:stä. (Myönnetään, katson ne toiseen otteeseen keskiviikkoiltojen iloksi kuitenkin). Ikimuistoisin kohtaus on varmaan Georgen tunnistaminen juuri ennen hänen kuolemaansa...
**KUVA**

2. Private Practise. 

Spin-off sarja Greylle, johon myös jumituin. Katselin myös tämän sarjan loppuun netistä tammikuussa. Kiva sarja, joskaan ei ihan Greyn tasoinen :) Tätä aloin seuraamaan siitä lähtien, kun Violetin vauva brutaalisti ryöstettiin.
**KUVA**

3. Emmentaali (Emmerdale). 

Minusta tämä on Brittisaippuan eliittiä, tosi hienoja näyttelysuorituksia ja rankkoja juonenkäänteitä. Ja asiat eivät junnaa liian kauaa paikoillaan (kuten esim Kaunareissa).
**KUVA**

4. Salkkarit. 

Joo. Tiedän. Hömppää ja huonoja näyttelijäsuorituksia. Mutta tykkään silti. Oon kattellu Salkkareita jo vuosikausia, lieneekö nykyään enemmän tapa.
**KUVA**

5. Pahan jäljillä.

 Mun yks lempparinäyttelijöistä, Kevin Bacon on hypännyt mukaan tv -sarjaan. Ja olinpa superyllättynyt, kuinka mukaansatempaava ja hyvä sarja torstai-iltoihimme ilmestyi! Tykkään kovasti, ja odotan jo innolla seuraavaa jaksoa!!
**KUVA**

6. Helppo Elämä. 

Kotimaisten sarjojen kermaa mun mielestä. Olin tosi innoissani, kun sarja alkoi pyöriä uudelleen televisiossa. Tosi hyvä ja mukaansatempaava sarja. Nopeita käänteitä ja paljon jopa ärsyttäviä roolihahmoja, jotka saavat itsensä aina vaan syvemmälle ja syvemmälle ongelmien syövereihin. Tykkään kovasti!
**KUVA**

7. Klikkaa mua! 

KYLLÄ! Jokainen, joka on ollut nettitreffeillä, on varmasti löytänyt itsensä itkemästä ja nauramasta telkkarin edessä tämän sarjan myötä. Odotan ihan täysillä uutta tuotantokautta, jonka kuvaukset on muuten aloitettu helmikuussa!
**KUVA**

8. Men Behaving Badly. 

Brittikomedian ihan parhaimmistoa. Nämä jaksot on katsottu useita kertoja DVD -boksilta, ja ne ei kyllästytä koskaan. Hauskaa, helppoa huumoria, jossa ei liikaa korosteta sitä perinteistä pissakakkahuumoria. Gary ja Tony on ihan loistavaa krapulaseuraa!
**KUVA**

9. Kumman kaa. 

Ei tarvi sanoa muuta. Tack o' Adjö. Ellun ja Annen koomisia känniseikkailuja. Aina naurattaa, ehkä jotain tollasta on sattunut omallekin kohdalle... ;)
**KUVA**

10. Little Britain. 

Vähän enemmän sitä pissakakkahuumoria, mutta osa sketseistä varsin osuvia ja tarttuvia. Ja tämä on myös täydellistä krapulaseuraa! Me like Carol, Andy & Lou, Vicky Pollard ja Emily Howard. 'Cos I'm a Lady You See'!
**KUVA**

+++ Vielä "kunniamaininta" tv:n kotimaiselle sketsisarjalle Putous. Muuten valmiiksiharjoitellut sketsit eivät ole niin hyviä, mutta kyllä vaan ollaan joka vuosi perheen kanssa jääty koukkuun sketsihahmokisaan. Uuuuh. Iiiihanaa. +++

**KUVA**
Mikä on sun lempparisi? Joku näistä vai jotain ihan muuta?



3 kommenttia:

  1. Greyn anatomia! Maailman paras. Ei tarvitse muita sanoja.
    Koukutuin heti kun katsoin sitä ekaa kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ! On muuten jännä kausi just meneillään, mitä tapahtuukaan sairaalalle.. ;)

      Poista
  2. Heei! Mainitsin sun blogin ja tämän postauksen blogissani, kun innostuin itsekki väsäämään tämmösen top kympin. :D

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä